Menu
Your Cart

Επιθέματα Πελμάτων KIYOME KINOKI για αποτοξίνωση του οργανισμού Αυτοκόλλητα 10 τεμ.

Επιθέματα Πελμάτων KIYOME KINOKI για αποτοξίνωση του οργανισμού Αυτοκόλλητα 10 τεμ.
Τύπωσε την Προσφορά
Επιθέματα Πελμάτων KIYOME KINOKI για αποτοξίνωση του οργανισμού Αυτοκόλλητα 10 τεμ.
Πρόσθεσε προϊόντα για δωρεάν μεταφορικά
Με παραγγελίες άνω των 20€ κερδίζεις δωρεάν μεταφορικά!
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός Προϊόντος: 3463
1,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,45€

Αποτοξίνωση σε χρόνο ρεκόρ. Αποβάλλετε τις βλαβερές ουσίες από τον οργανισμό σας, κατά τη διάρκεια που κοιμάστε, και βοηθήστε τον οργανισμό σας να αναζωογονηθεί γρήγορα και οικονομικά με τα αυτοκόλλητα επιθέματα για την αποτοξίνωση του οργανισμού!


      Καθημερινά γεμίζουμε το σώμα μας με τοξίνες. Είναι ευρέως γνωστό ότι η συγκέντρωση τοξινών στο σώμα ευθύνεται για ένα πλήθος από σοβαρές παθήσεις και δυσλειτουργίες, όπως κούραση, αδυναμία, πονοκεφάλους κ.ά.


      Eδώ και εκατοντάδες χρόνια, οι θεραπευτές της Aνατολής έχουν διαπιστώσει ότι οι τοξίνες μεταφέρονται προς το κάτω μέρος του σώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας και συσσωρεύονται στα πόδια.


      Τα αυτοκόλλητα επιθέματα αποτοξίνωσης του οργανισμού, με φυσικά συστατικά, τοποθετούνται στα πέλματα και θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες, κατά τη διάρκεια του βραδινού σας ύπνου, χωρίς καμία παρενέργεια.


      Είναι από υλικό με ηλεκτρομαγνητικές ιδιότητες και η λειτουργία τους βασίζεται στην ορθοπεδική ρεφλεξολογία όπου τα πόδια αντιμετωπίζονται ως μια προσομοίωση ολόκληρου του οργανισμού, με τα 62 σημεία βελονισμού που υπάρχουν στα πέλματα να αντιστοιχούν στα κυριότερα όργανα του σώματος.


      Τα αυτοκόλλητα επιθέματα αποτοξίνωσης του οργανισμού δημιουργούν ασθενές μαγνητικό πεδίο και εκπέμπουν αρνητικά ιόντα και υπέρυθρη θερμότητα. Σε συνδυασμό με τα εκχυλίσματα μπαμπού και άλλων φυσικών συστατικών, διεγείρουν τα σημεία βελονισμού στα πέλματα και ενεργοποιούν τη λεμφική κυκλοφορία. Αυτό βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών και στην ομαλή αποδέσμευση κατακρατημένων υγρών, καταλοίπων βλαπτικών μορίων, βαρέων μετάλλων και ριζών, καθώς και μικροοργανισμών που επιβαρύνουν το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα.


      Η προσφορά περιλαμβάνει την αγορά ενός κουτιού αυτοκόλλητων επιθεμάτων αποτοξίνωσης του οργανισμού, μέσα στο οποίο υπάρχουν 10 τεμάχια.


Πως θα σας βοηθήσουν τα επιθέματα


Αύξηση των επιπέδων ενέργειας


Μείωση πόνων, πονοκεφάλων και εξάντλησης


Ανακούφιση από το άγχος


Βελτίωση του μεταβολισμού


Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος


Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος


Απώλεια βάρους


Αλλαγή διάθεσης και ευεξία


Ανακούφιση του πόνου σε μυς και αρθρώσεις.


 

Η χρήση τους είναι πολύ απλή:


Τα τοποθετείτε σε καθαρά και στεγνά πόδια, πριν πάτε για ύπνο, και τα φοράτε για 8-10 ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το χρώμα του επιθέματος θα αλλάξει ανάλογα με την επιβάρυνση του οργανισμού σε τοξίνες. Την πρώτη μέρα θα έχει μία σκούρα πρασινωπή ή γκρίζα απόχρωση. Σταδιακά και με καθημερινή χρήση, το χρώμα θα γίνεται όλο και πιο ανοιχτό, που σημαίνει ότι έχετε απαλλάξει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον οργανισμό σας από τις βλαβερές τοξίνες. Μετά, αρκεί να τα φοράτε μία με δύο φορές την εβδομάδα.


 

Βασικά Συστατικά


  Bamboo vinegar και wood vinegar - απομακρύνει τις τοξίνες από τον οργανισμό, μειώνει τη δυσοσμία των ποδιών και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος


Βιταμίνη C - επιδρά ευνοϊκά στη λειτουργία του οργανισμού, βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στην αποκατάσταση του δέρματος


  Tourmaline - ημιπολύτιμος λίθος που χρησιμοποιείται στην ιατρική για την μείωση των πόνων των αρθρώσεων, των μυϊκών πόνων κτλ


  Cornstarch, Carapace, Plant powder, Minus ion


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή