Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Λάμπα LED Βιδωτή- κερί  E14/5W 240 lm - Economy Lamp 5W

Λάμπα LED Βιδωτή- κερί E14/5W 240 lm - Economy Lamp 5W

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3723
Η Βιδωτή Λάμπα-κεράκι οικονομίας LED  θα αντικαταστήσει τις κοινές λάμπες σας και θα γεμίσει με φως κάθε γωνιά του σπιτιού σας με οικονομία!      Αντικαταστήστε τις καθιερωμένες και συμβατικές λάμπες με τον βιδωτό λαμπτήρα σε σχήμα κεράκι με LED 5W για τη μέγιστη οικονομία και ποιότητα στον φωτι..
1,50€ 1,90€
Λάμπα LED Βιδωτή- κερί  E27/5W 240 lm - Economy Lamp 5W

Λάμπα LED Βιδωτή- κερί E27/5W 240 lm - Economy Lamp 5W

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3724
Η Βιδωτή Λάμπα-κεράκι οικονομίας LED  θα αντικαταστήσει τις κοινές λάμπες σας και θα γεμίσει με φως κάθε γωνιά του σπιτιού σας με οικονομία!       Αντικαταστήστε τις καθιερωμένες και συμβατικές λάμπες με τον βιδωτό λαμπτήρα σε σχήμα κεράκι με LED 5W για τη μέγιστη οικονομία και ποιότητα στον φωτ..
1,50€ 1,90€
Φορητή - Ασύρματη λάμπα Led με ψυχρό φως για εσωτερικούς χώρους - Handy Bulb

Φορητή - Ασύρματη λάμπα Led με ψυχρό φως για εσωτερικούς χώρους - Handy Bulb

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3671
Η Φορητή λάμπα με led  τοποθετείται οπουδήποτε θελήσετε και είναι έτοιμη να σας προσφέρουν τα φώτα τους, χωρίς εγκαταστάσεις και πρίζες!    Φως οπουδήποτε θέλετε, για οποιοδήποτε λόγο και ανά πάσα χρονική στιγμή!    Με τη φορητή λάμπα με led , θα έχετε φως σε μέρη που δε μπορείτε ή δε θέλετε να ..
1,92€ 2,92€
Φορητή-Ασύρματη λάμπα LED με μπαταρίες Stick Up Bulb

Φορητή-Ασύρματη λάμπα LED με μπαταρίες Stick Up Bulb

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3458
Κολλήστε και φωτίστε... Τόσο απλά...! Η φορητή λάμπα με μπαταρίες τοποθετείται οπουδήποτε θελήσετε και είναι έτοιμη να σας προσφέρει τα φώτα της, χωρίς εγκαταστάσεις και πρίζες!   Φως οπουδήποτε θέλετε, για οποιοδήποτε λόγο και ανά πάσα χρονική στιγμή. Με τη φορητή λάμπα με μπαταρίες, θα έχετε φω..
2,90€ 3,90€