Menu
Your Cart

Λάμπα LED Βιδωτή- κερί E14/5W 240 lm - Economy Lamp 5W

Λάμπα LED Βιδωτή- κερί  E14/5W 240 lm - Economy Lamp 5W
Τύπωσε την Προσφορά
Λάμπα LED Βιδωτή- κερί E14/5W 240 lm - Economy Lamp 5W
Πρόσθεσε προϊόντα για δωρεάν μεταφορικά
Με παραγγελίες άνω των 20€ κερδίζεις δωρεάν μεταφορικά!
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 3723
1,90€
1,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 1,21€
Η Βιδωτή Λάμπα-κεράκι οικονομίας LED  θα αντικαταστήσει τις κοινές λάμπες σας και θα γεμίσει με φως κάθε γωνιά του σπιτιού σας με οικονομία!
 
   Αντικαταστήστε τις καθιερωμένες και συμβατικές λάμπες με τον βιδωτό λαμπτήρα σε σχήμα κεράκι με LED 5W για τη μέγιστη οικονομία και ποιότητα στον φωτισμό του σπιτιού σας.
 
   Η λάμπα 5W δεν χρειάζεται οποιαδήποτε εγκατάσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τη βιδώσετε σε οποιοδήποτε ντουί και χρησιμοποιείται σαν οποιαδήποτε κοινή λάμπα! Η διαφορά της είναι η σύγχρονη τεχνολογία LED από την οποία είναι κατασκευασμένη για να συμφέρει εξαιρετικά την τσέπη σας καθώς προσφέρει 80% εξοικονόμηση ενέργειας.
 
   Η βιδωτή λάμπα σε σχήμα κεράκι με LED 3W δεν περιέχει μόλυβδο και υδράργυρο ενώ δεν υπάρχει ούτε υπέρυθρη ή υπεριώδης ακτινοβολία!
 
   Φιλικές προς το περιβάλλον κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά!
 
Χαρακτηριστικά:
 
   Ισχύς: 5W,
   Τάση: 220-240V τύπου Ε14
   Χρώμα Φωτισμού : Ουδέτερο Λευκό
   Φωτεινότητα: 240 lm
 
Οι λαμπτήρες LED έχουν υψηλή ποιότητα. Δεν εκπέμπουν θερμότητα και έχουν διάρκεια ζωής 25 000 ώρες. Είναι οικολογικές και έχουν χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Χρησιμοποιούνται για εσωτερικό φωτισμό, διακοσμητικό φωτισμό, βοηθητικών χώρων, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή