Sale
GPS Tracker Οχημάτων TK105, GPS/GPRS

GPS Tracker Οχημάτων TK105, GPS/GPRS


Προσοχή:
Για την λειτουργία του απαιτείται η χρήση κάρτας SIM


 


1 έτος δωρεάν hosting για online tracking!


 


Η συσκευή συνοδεύεται με 1 έτος δωρεάν hosting για online tracking.
Για την εγγραφή σας στην υπηρεσία, ακολουθήστε τη διαδικασία που ακολουθεί


 


Οδηγίες εγγραφής στην online πλατφόρμα
-Μπείτε στο http://www.gpstrackerxy.com και επιλέξτε server.
-Κάνετε εγγραφή (Register), συμπληρώνοντας όλα τα πεδία. Στο πεδίο User ID επιλέξτε όνομα της αρεσκείας σας και στο Terminal IMEI συμπληρώστε το IMEI της συσκευής σας.
-Περιηγηθείτε στο menu "System Settings/Terminal Management"
-Επιλέξτε "Add" για καταχώρηση της συσκευής σας και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία.
-Στην κεντρική σελίδα του site, βλέπετε πλέον τη συσκευή σας και την τοποθεσία όπου βρίσκεται.


 


Mobile App
Κατεβάστε από το Play store ή το iTunes το app "Tracker Home" ώστε να παρακολουθείτε τη συσκευή σας και από το smartphone σας.
Σημείωση: εάν εμφανιστούν δυο apps στο store, εγκαταστήστε το νεότερο από τα δυο ή σκανάρετε το QRCode από το site http://www.gpstrackerxy.com


 


Οι οδηγίες αναγράφονται αναλυτικά και στο user manual της συσκευής.


 


-Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο: ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το που βρίσκεται το όχημα/σκάφος/μοτοσικλέτα/άνθρωπός σας κτλ.
-Εξουσιοδότηση: μέχρι 5 αριθμούς μπορεί να αναγνωρίσει ή συσκευή σαν εξουσιοδοτημένους για την παροχή πληροφοριών.
-Γεω-φράχτη: όταν τα όρια που έχετε θέσει και στα οποία ο ανιχνευτής μπορεί να κινείται ελεύθερα ξεπεραστούν, η συσκευή θα στείλει μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμό ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
-Φωνητική παρακολούθηση: σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης μπορεί να καλέσει τον ανιχνευτή για να έχει ακουστικό έλεγχο
-Ειδοποίηση μετακίνησης: όταν ο ανιχνευτής μένει ακίνητος σε ένα μέρος για 3-10 λεπτά, ο χρήστης μπορεί να στείλει SMS στη μονάδα και η μονάδα θα απαντήσει ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
-Ειδοποίηση υπέρβασης: ορίου ταχύτητας ,το σύστημα θα στείλει μήνυμα σε περίπτωση που φτάσει ή ξεπεραστεί το όριο ταχύτητας που έχετε θέσει.
-Κουμπί πανικού SOS: πατήστε το κουμπί πανικού για 3 δευτερόλεπτα. Η μονάδα θα στέλνει μήνυμα με τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς ανά 3 λεπτά έως ότου κάποιος από τους αριθμούς καλέσει τον ανιχνευτή
-Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας: η ειδοποίηση ξεκινάει όταν η μπαταρία πέσει σε 3,7V ο ανιχνευτής στέλνει sms ανά 30'.: low battery και γεωγραφικές πληροφορίες
-Κρυφός αριθμός ανίχνευσης: όταν ένας κρυφός εξουσιοδοτημένος αριθμός καλέσει τον ανιχνευτή, τότε ο ανιχνευτής θα στείλει SMS με τον κρυφό αριθμό και τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς.
-Μπορείτε να μπλοκάρετε την Αντλία Βενζίνη με ένα απλό SMS ή και αυτόματα
-Μπορείτε να μπλοκάρετε την Ηλεκτρονική Ανάφλεξη με ένα απλό SMS ή και αυτόματα
-Μπορείτε να δώσετε εντολές προς τη Κόρνα του αυτοκινήτου ή σε έξτρα συναγερμό.
-Έξτρα έξοδοι που τις προγραμματίζετε για να απενεργοποιήτε και να ενεργοποιήτε όσα ρελέ – διακόπτες θέλετε και να στέλνετε εντολές σε όποιες άλλες συσκευές θέλετε.
-Σύνδεση κάμερας για αποστολή φωτογραφίας.
-Σύνδεση αισθητήρα  RFID
-Σύνδεση με αισθητήρα βενζίνης/πετρελαίου
-Σύνδεση με αισθητήρα θερμοκρασίας


 


Σημείωση:
Αν και η εμπορία του εξοπλισμού παρακολούθησης είναι απολύτως νόμιμη, είναι πιθανόν ότι τελική χρήση τους από τον εκάστοτε αγοραστή, έρχεται σε σύγκρουση με την υπάρχουσα νομοθεσία, όσον αφορά την προστασία και την παράνομη παρέμβαση στην ιδιωτική ζωή, χρήση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και γενικότερα για τη στήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων. Η μη ορθή χρήση, για σκοπούς που δεν επιτρέπονται ή είναι σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία, με κανένα τρόπο δεν ενθαρρύνεται ή διευκολύνεται από την ΛΥΣEIΣ Ι.Κ.Ε. και την ιστοσελίδα www.lyseis.gr. Η ΛΥΣEIΣ Ι.Κ.Ε. μέσω της ιστοσελίδας www.lyseis.gr  δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την παράνομη χρήση των προϊόντων της  από τους αγοραστές της καθώς επίσης και για την διάχυση και διανομή σε τρίτους που δεν επιτρέπει η νομοθεσία. Ο αγοραστής δηλώνει ότι, έχοντας διαβάσει και συμφωνήσει στα παραπάνω ότι η ΛΥΣEIΣ Ι.Κ.Ε. δεν φέρει οποιαδήποτε αστική ή ποινική ευθύνη μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αγορά . Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς.


Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.


Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Sale
Στο κατάστημα: 169,90€

Κέρδος: 13,00€ (8% έκπτωση)

Web Offer
Τιμή: 156,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 126,54€
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Με τραπεζική κατάθεση.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Κατασκευαστής: OEM

www.lyseis.gr

Akrotiriou 1

Τηλ: +30 2610 333435

E-mail: sales@lyseis.gr