Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Ζυγαριά Ακριβείας Κουζίνας Γυάλινη Ψηφιακή 5Kg-1g

Ζυγαριά Ακριβείας Κουζίνας Γυάλινη Ψηφιακή 5Kg-1g

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3601
Υπολογίσετε ακόμα και το τελευταίο γραμμάριο για να πετύχετε τις τέλειες ποσότητες; Με την ψηφιακή ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας για την κουζίνα που μετρά μέχρι 5 κιλά. Αν είστε λάτρης της ζαχαροπλαστικής και ιδιαίτερα του να φτιάχνετε τις δικές σας συνταγές για τους αγαπημένους σας, τότε σίγουρα ..
13,91€ 13,91€
Ζυγαριά Κουζίνας Αναλογική Μini 1 κιλού με κάδο

Ζυγαριά Κουζίνας Αναλογική Μini 1 κιλού με κάδο

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3627
Αναλογική Ζυγαριά Κουζίνας Μικρή και αξιόπιστη λύση για την καθημερινή χρήση στην κουζίνα, ζυγίζει μέχρι 1 κιλό με υποδιαίρεση τα 20 γραμμάρια. Σε τρία χρώματα , διάφανο, κόκκινο, πράσινο ..
2,92€ 5,95€
Ζυγαριά Μπαταρίας 30Kg

Ζυγαριά Μπαταρίας 30Kg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 08817
Ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολογιστή Τιμής. Ιδανική για καταστήματα λιανικής, εργαστήρια, φούρνους, μανάβικα, παντοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, επαγγελματίες λαϊκών αγορών κτλ.Κατάλληλη και για ζύγιση δεμάτων.   Οι ενδείξεις φαίνονται και από τις δύο πλευρές του ζυγού για να μπορεί να τις βλέπει και ο πε..
49,90€ 84,90€
Ζυγαριά Ψηφιακή Ακριβείας κουζίνας

Ζυγαριά Ψηφιακή Ακριβείας κουζίνας

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 3599
Μία ζυγαριά κουζίνας η οποία δεν πρέπει να λείπει από καμία κουζίνα! Ιδανική για το μέτρημα γλυκών και όχι μόνο!Ιδανική για κουζίνα, εργαστήριο, κ.λ.π.Ο σύμμαχος σας στην υγιεινή διατροφή και την δίαιτα. Πρακτική και με απλή χρήση.Με γυάλινη επιφάνεια, διαθέτει λειτουργία απόβαρου, με τη βοήθεια τ..
12,00€ 19,15€