Menu
Your Cart

Τονερ Laser ΗΡ 285A Black HQ Συμβατό

Τονερ Laser ΗΡ 285A Black HQ Συμβατό
Τύπωσε την Προσφορά
Τονερ Laser ΗΡ 285A Black HQ Συμβατό
Προϊόν με δωρεάν μεταφορικά
Το προϊόν που έχεις επιλέξει έχει δωρεάν μεταφορικά!
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 9095
34,90€
31,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,73€
Tα toners της DRAGON είναι συμβατά ή ανακατασκευασμένα από πιστοποιημένες με ISO μονάδες ανακύκλωσης ώστε το προϊόν που σας παραδίδεται να είναι ελεγμένο και εγγυημένο.
Τα ανακατασκευασμένα toners της DRAGON έχουν υποβληθεί σε διαδικασία ολικής επαναφοράς στην κατάσταση του πρωτογενούς, με αλλαγή όλων των φθαρμένων μερών τους, αντικατάσταση του drum τους και τοποθέτηση νέας μελάνης απόλυτα συμβατής με όλες τις προδοαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας.
Πολλά μοντέλα από τα toners της DRAGON, περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα μελανιού σε σχέση με τα αντίστοιχα πρωτογενή, η οποία μπορεί να φθάνει ακόμα και στο τριπλάσιο!
Αυτό σημαίνει οτι επιλέγοντας DRAGON αναλώσιμα για τον εκτυπωτή σας κερδίζετε τεράστια οικονομία αφού με λιγότερα χρήματα εκτυπώνετε περισσότερες σελίδες! Το κέρδος όμως δεν είναι μόνο στην τσέπη σας αλλά και στο περιβάλλον αφού η ανακατασκευή μελανοδοχείων σημαίνει ανακύκλωση.
 
Συμβατό με τους εκτυπωτές Hewlett - Packard:
 LaserJet M1132 MFP / LaserJet P1102 / LaserJet P1102w / LaserJet Pro M1210 / LaserJet Pro M1212 MFP / LaserJet Pro M1212nf MFP / LaserJet Pro M1217nfw
ΜΕΛΑΝΙΑ-TONER
Αριθμός σελίδων1600
Τρόπος εκτύπωσηςLaser
ΧρώμαBlack

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή