Menu
Your Cart

USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N

USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
Τύπωσε την Προσφορά
USB Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου ΤΡ-LINK WN8200N
Προϊόν με δωρεάν μεταφορικά
Το προϊόν που έχεις επιλέξει έχει δωρεάν μεταφορικά!
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 3016
36,00€
33,61€
Χωρίς ΦΠΑ: 27,10€
Λειτουργίες Προϊόντος
 
Το TL-WN8200ND της TP-LINK είναι ένας 300Mbps ασύρματος adapter υψηλής ισχύος που επιτρέπει στους χρήστες να προσδώσουν ασύρματη ικανότητα στους σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές, για καλύτερη απόδοση. Η συσκευή ενσωματώνει σχεδίαση υψηλής ισχύος που παρέχει έως 10 φορές περισσότερη εμβέλεια από τους απλούς adapters. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του TL-WN8200ND είναι η ισχυρή διεισδυτικότητά του, που εξασφαλίζει ότι το σήμα παραμένει αξιόπιστο ακόμη κι αν πρέπει να περάσει από πολλούς τοίχους ή ορόφους.
 
Υψηλή Ισχύς για Ισχυρότερη Διεισδυτικότητα
Με υψηλή ισχύ μετάδοσης, το TL-WN8200ND αποδίδει 10 φορές μεγαλύτερη εμβέλεια σε σχέση με τα απλά USB adapter. Επιπλέον, το TL-WN8200ND διαθέτει πολύ ισχυρή διεισδυτικότητα, ώστε να μην πρέπει αναγκάζεστε να προσεγγίζετε τους τοίχους ή το πάτωμα για να έχετε πρόσβαση στο Internet.
 
Υψηλή Ευαισθησία Λήψης για Αξιόπιστο Σήμα
Το TL-WN8200ND χαρακτηρίζεται από υψηλή ευαισθησία, η οποία σας επιτρέπει να μετακινηθείτε πιο μακριά από το access point ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε την ίδια στάθμη σήματο;. Σ' αυτή την περίπτωση, η χρήση του TL-WN8200ND σημαίνει ότι δεν πρέπει να μετακινείτε το Laptop σας για να βρείτε καλό σήμα. Θα μπορείτε εύκολα να λάβετε το σήμα χάρη στην υψηλή ευαισθησία του.
 
Δύο Εξωτερικές Αποσπώμενες Κεραίες 5 dBi
Δύο εξωτερικές κεραίες υψηλής απολαβής (gain) που εξασφαλίζουν υψηλή ικανότητα μετάδοσης και λήψης. Οι δύο αποσπώμενες κεραίες μπορούν να περιστραφούν και να ρυθμιστούν προς κάθε κατεύθυνση ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Για ακόμη πιο απαιτητικές εφαρμογές, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις κεραίες με πιο ισχυρές εσωτερικού χώρου ή κατευθυντικές (με υποδοχή RP-SMA) για μεγαλύτερη ευελιξία και ασύρματη κάλυψη.
 
Κρυπτογράφηση με το Πάτημα ενός Πλήκτρου
Το TL-WΝ8200ND διαθέτει λειτουργία WI-FI Protected Setup™ (WPS) που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πανεύκολα ασφαλές ασύρματο δίκτυο και να αποτρέψετε κακόβουλους εισβολείς, πιέζοντας το πλήκτρο "WPS". Αυτή η διαδικασία είναι πιο γρήγορη αλλά και πιο βολική από τη συνήθη που απαιτείται για τη δημιουργία ασφαλούς δικτύου, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι δεν απαιτείται να θυμάστε κωδικό!
 
Σχεδίαση Ιδανική για Γραφείο & Καλώδιο Προέκτασης USB 1.5 μέτρου
Εκτός από την στυλάτη και πρωτότυπη εξωτερική εμφάνιση, η σχεδίασή του είναι ιδανική για γραφείο και βοηθά στη λήψη σήματος σε διάφορα περιβάλλοντα χρήσης, εξασφαλίζοντας σταθερό και ομαλό σήμα. Επίσης, το TL-WN8200ND παρέχεται με καλώδιο προέκτασης USB 1.5μέτρου, ιδανικό για να μπορέσετε να το εγκαταστήσετε στο χώρο σας.
 
Παρεχόμενο CD για Εύκολη Χρήση
Το TL-WN8200ND παρέχεται με συνοδευτικό CD που περιέχει Βοηθό Εύκολης Εγκατάστασης, ώστε να μπορέσετε να κάνετε εύκολα τις απαιτούμενες ρυθμίσες ασφάλειας και ασύρματου δικτύου. Έτσι ακόμη και οι αρχάριοι χρήστες θα μπορούν να εγκαταστήσουν τη συσκευή χωρίς να χάσουν καμία λειτουργία της και εντός μερικών μόνο λεπτών.
 
Xαρακτηριστικά
 
Ταχύτητα Μετάδοσης: 300mbps
Ασύρματα Πρότυπα: IEEE 802.11 b/g/n
Συχνότητες λειτουργίας: 2.4 Ghz
Είδος Κεραίας: Αποσπώμενη
Απολαβή κεραίας: 2 x 5dBi
Ασύρματη Ασφάλεια: 64/128 bit WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK
Χώρος Λειτουργίας: Εσωτερικού χώρου
Συμβατά Λειτουργικά: Windows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits), Windows XP(32/64bits)
Περιεχόμενα Συσκευασίας: TL-WN8200ND, 2*5dBi Αποσπώμενες Πανκατευθυντικές Κεραίες, Συνοδευτικό CD, Οδηγός Γρήγορης Εγκατάστασης, 1.5m Καλώδιο Προέκτασης USB
Πιστοποιητικά: CE, FCC
Διαστάσεις: 90.8 x 60.7 x 24 mm
Κατασκευαστής: TP-LINK
Εγγύηση: 3 έτη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή