Menu
Your Cart

UPS Approx 700VA

UPS Approx 700VA
Τύπωσε την Προσφορά
UPS Approx 700VA
Προϊόν με δωρεάν μεταφορικά
Το προϊόν που έχεις επιλέξει έχει δωρεάν μεταφορικά!
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 1-3 ημέρες
  • Κωδικός Προϊόντος: 10018
73,49€
73,49€
Χωρίς ΦΠΑ: 59,27€
UPS 700VA UPS7V2 Line Interactive από την APPROX.
Προστατεύει τον υπολογιστή και τα περιφερειακά από διακοπές ρεύματος , υπερτάσεις, παρεμβολές και ηλεκτρικές διαταραχές.
• Αποτρέπει τον υπολογιστή σας από την απενεργοποίηση ή να καταστραφεί από μια αύξηση η μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος,παρέχει επίσης πιο φιλτραρισμένο ηλεκτρικό σήμα στον συνδεδεμένο εξοπλισμό, για να τροφοδοτείται με σταθερή τάση.
• Διαθέτει δύο εξόδους 230VAC τύπου Schuko CEE 7/4, έτσι δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον ειδικά καλώδια , απλά συνδέστε τον υπολογιστή σας όπως θα κάνατε σε μια πρίζα στον τοίχο του σπιτιού σας.
• Διαθέτει ασφάλεια, εύκολα προσβάσιμη σε περίπτωση που ο εξοπλισμός χρειάζεται συντήρηση.
• Η εσωτερική μπαταρία του είναι 12V 7A αρκετά για να παρέχουν τουλάχιστον 30 λεπτά διάρκειας ζωής της μπαταρίας, σε αυτό το διάστημα μπορείτε να κλείσετε ή να αποθηκεύσετε την εργασία στον υπολογιστή σας και αν θέλετε να συνεχίσετε να εργάζεστε με αυτόν.
• Η ανάπτυξη του PCB και ο ηλεκτρονικός έλεγχος, έχουν μελετήσει προσεκτικά τις ανάγκες της αγοράς και τη βελτίωση της προστασίας .
• Διαθέτει λειτουργία αυτόματης επανασύνδεσης, όταν η τροφοδοσία της συσκευής που είναι συνδεδεμένη με το UPS δεν τροφοδοτείται, το UPS θα αρχίσει να εργάζεται με βοηθητική τάση, αν ο χρόνος της διακοπής ρεύματος είναι για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να επανεκκινήσετε το UPS. Η λειτουργία της αυτόματης επανασύνδεσης αναγνωρίζει ότι η τάση έχει αποκατασταθεί και αυτόματα ενεργοποει το UPS, αυτό το χαρακτηριστικό είναι χρήσιμο για συσκευές όπως οι συσκευές ασφαλείας που βρίσκονται σε δύσκολα σημεία πρόσβασης.
Κατασκευαστής: APPROX
Ισχύς: 700VA
Τάση εισόδου: 230VAC
Εύρος τάσης εισόδου: 162-240V
Εύρος Συχνότητας: 50/60HZ
Τάση εξόδου: 230VAC
Κυματομορφή εξόδου: Τροποποιημένο ημίτονο
Έξοδοι Schuko: 2 έξοδοι
Ενδείξεις: Με LED
Alarm: Υπερφόρτωσης, Χαμηλής μπαταρίας, Λειτουργίας μπαταρίας
Ένδειξεις Led:
Λειτουργία AC, Λειτουργία μπαταρίας, Σφάλμα
Τύπος Μπαταρίας: 12V 7Ah
Αριθμός Μπαταριών: 1
Έξτρα χαρακτηριστικά: Διαθέτει ασφάλεια, εύκολα προσβάσιμη σε περίπτωση που ο εξοπλισμός χρειάζεται συντήρηση Περιβάλλον - Υγρασία: 0-40C
Διαστάσεις: 300mm x92mm x136 mm
Εγγύηση: 2 έτη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή