Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Βάση κινητού Universal Clingo parabolic sound

Βάση κινητού Universal Clingo parabolic sound

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9207
Τα περισσότερα iPod docks έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: χρειάζονται τροφοδοσία είτε από μπαταρίες, είτε από πρίζα για να μπορέσεις να απολαύσεις τη μουσική σου σε μεγαλύτερη ένταση. Όχι όμως και το Clingo Parabolic Sound Sphere, που χάρη στο ειδικό παραβολικό του σχήμα, ενισχύει την ένταση του ηχ..
16,49€ 25,20€ 35% έκπτωση
Βάση κινητού Universal Clingo podium

Βάση κινητού Universal Clingo podium

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9206
Βάση για κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου ή smartphone, με αντιολισθητική επιφάνεια στήριξης που δεν αφήνει λεκέδες, κόλλες και άλλα σημάδια. Απλά ακουμπήστε την αγαπημένη σας συσκευή πάνω στην βάση! Η αντιολισθητική μεμβράνη στήριξης που βρίσκεται πάνω στην βάση της συσκευής, δεν αφήνει λεκέδες, κόλλες..
13,61€ 19,86€ 31% έκπτωση
Βάση κινητού Universal Clingo stand

Βάση κινητού Universal Clingo stand

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9205
Πάνω στην πατενταρισμένη πράσινη επιφάνεια κολλάει εκπληκτικά εύκολα οτιδήποτε. Αφαιρείται εύκολα και το πιο σημαντικό δεν μένουν σημάδια κόλλας στην επιφάνεια επαφής. Δεν είναι λοιπόν μια κοινή θήκη που σήμερα ταιριάζει με τη συσκευή μας και αύριο την πετάμε. Κρατάει γερά διάφορα αντικείμενα. Αν σκ..
9,98€ 15,93€ 37% έκπτωση
Βάση κινητού Universal Clingo tether

Βάση κινητού Universal Clingo tether

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9204
Βάση κινητού Universal Tether Mount της Clingo για ελευθερία κινήσεων. Τοποθετείστε με ασφάλεια την αγαπημένη σας συσκευή στην οθόνη του υπολογιστή σας, στην τηλεόραση, στο γραφείο σας ακόμα και στις μετακινήσεις σας! Βάση για κάθε τύπο κινητού τηλεφώνου ή smartphone, με αντιολισθητική επιφάνεια στ..
8,57€ 14,01€ 39% έκπτωση
Βάση Μεταφοράς Κρεμαστή για Κινητό Clingo Neklit

Βάση Μεταφοράς Κρεμαστή για Κινητό Clingo Neklit

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9202
Tο "Universal Mobile Neklit" της Clingo είναι μικρό όσο μια πιστωτική κάρτα και κατασκευασμένο να κρατά με άνεση και ασφάλεια κάθε κινητό τηλέφωνο, smartphone ή άλλη φορητή συσκευή, γύρω από τον λαιμό σας. Ο σχεδιασμός του προσφέρει ένα άνετο και ρυθμιζόμενο κορδόνι λαιμού και 2 τρόπους για να αφαιρ..
7,56€ 12,00€ 37% έκπτωση
Βάση-Τιμονιέρα κινητού Universal Clingo game

Βάση-Τιμονιέρα κινητού Universal Clingo game

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9208
Με την τιμονιέρα Clingo Game Wheel μπορείτε να βελτιώσετε κατά πολύ την ψυχαγωγική εμπειρία σας στα παιχνίδια που προσφέρονται από το iPhone ή οποιοδήποτε άλλο κινητό τηλέφωνο. Έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να βελτιώνει την ακρίβεια των κινήσεων ενώ παίζετε και να σας προσφέρει την απόλυτη οδηγική από..
10,99€ 18,05€ 39% έκπτωση